Donateurs Stichting Vrijwilligers Speelboerderij Elsenhove

Je kunt het werk op Speelboerderij Elsenhove al ondersteunen vanaf 10 euro per jaar. Natuurlijk is een hogere bijdrage welkom. Het geld wordt beheerd door de Stichting Vrijwilligers Speelboerderij Elsenhove. Je kunt je opgeven als donateur door een e-mail te sturen naar elsenhove@amstelveen.nl of je kunt in de onderdoorgang van de Rietgans een kaartje uit het bord pakken en invullen. Vervolgens kun je het in het spaarvarken gooien of aan een van de medewerkers geven.

Meld je aan tijdens een bezoek aan de boerderij bij een van de vrijwilligers of bij de beheerder.

Het rekeningnummer van de Stichting Vrijwilligers Speelboerderij Elsenhove is IBAN NL52 RABO 0382 3459 59 ten name van  de Stichting Vrijwilligers Speelboerderij Elsenhove.

Het geld uit donaties wordt gebruikt voor de leuke extra’s op de boerderij of voor het verbeteren van huisvesting voor de dieren. Op dit moment wordt er geld besteed aan Villa Kakelbont. Het rattenverblijf en het parkietenverblijf worden vernieuwd en de cavia’s krijgen een verbeterd onderkomen. Tevens komen er prachtige nieuwe informatieborden over het houden van huisdieren.