Horeca exploitant gezocht

Speelboerderij Elsenhove zoekt een enthousiaste horeca-exploitant
Speelboerderij Elsenhove ontvangt jaarlijks 80.000 – 100.000 bezoekers en deze bezoekers kunnen wat nuttigen in de horecagelegenheid van Elsenhove. Het contract met de huidige horeca-exploitant loopt 29 februari 2020 af. Volgens onze aanbestedingsregels brengen we de mogelijkheid om een horecagelegenheid te exploiteren nu opnieuw onder de aandacht. Ook de huidige exploitant kan weer inschrijven. Het nieuwe af te sluiten contract gaat 1 maart 2020 in.
Om al onze bezoekers gastvrij te ontvangen zoeken we een enthousiaste horecaondernemer die de komende vijf jaar lokale, biologische en/of Fairtrade producten kan aanbieden. Gezonde en lekkere producten voor kinderen en goede koffie en thee voor volwassenen. Bovendien organiseert de ondernemer kinderfeestjes die aansluiten bij de ambitie van Elsenhove: een leven lang leren over natuur, milieu en duurzaamheid. Elsenhove biedt samen met de ondernemer, de medewerkers en de vrijwilligers van de speelboerderij een totaalpakket aan: in contact komen met boerderijdieren, genieten van een mooie groene locatie als onderdeel van Groengebied Amstelland, spelen in de speeltuin en natuurlijke speelplek, het bezoeken van de tentoonstelling in de veenschuur, themadagen en lessen voor scholen in de periode voor en na de zomervakantie.
Geïnteresseerden vragen vóór vrijdag 25 oktober het informatiepakket op en sturen een e-mail naar Ruud Oosterhof, interim teamleider NME, Elsenhove en Schooltuinen (NES) via r.oosterhof@amstelveen.nl