Bereikbaarheid

Het adres van Speelboerderij Elsenhove is Bankrasweg 1, 1183 TP Amstelveen.

De Speelboerderij is met de (brom/bak)fiets goed bereikbaar. De (brom/bak) fietsen kunnen voor de ingang geparkeerd worden. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen bij de fietsenstalling.

Bussen die het dichtst bij Elsenhove komen zijn bus 300, 356 en 171, circa 15 minuten lopen. Vanaf tram 51 is het ongeveer 20 minuten lopen.

Met de auto neem je de afslag ‘Ouderkerk aan de Amstel’ op de A9. Je rijdt richting Ouderkerk aan de Amstel. Als je op de Oranjebaan rijdt is het de eerste weg rechts, dit staat ook aangegeven met een bord ‘Speelboerderij Elsenhove’, en dan weer eerste weg rechts. Je parkeert op de parkeerplaats van het recreatiegebied Elsenhove en loopt of via het zogenaamde ‘bovenland’ of via de Bankrasweg naar de boerderij.

Met de auto vanaf de A2 neem je de afslag ‘Ouderkerk aan de Amstel’. Na circa 2 kilometer passeer je de Amstel. Direct na het passeren van de Amstel volg je de borden ‘Speelboerderij Elsenhove’.  Je parkeert op de parkeerplaats van het recreatiegebied Elsenhove en loopt of via het zogenaamde ‘bovenland’ of via de Bankrasweg naar de boerderij.